Meidän kulttuurimme


Hyvässä ilmapiirissä syntyy luovia uusia ratkaisuja, siksi panostamme työympäristöömme ja osaajiimme. Olemme monipuolinen joukko alan osaajia; arkkitehteja, rakennusarkkitehteja ja insinöörejä, miljöösuunnittelijoita, rakennuspiirtäjiä, mallinnus- ja visualisointiguruja sekä sisustusarkkitehtejä. Meiltä löytyy kokemusta ja intoa.

Kanssamme on ilo työskennellä.

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurimme perustuu yhteistyöhön, tiivistyvä kaupunkirakenne edellyttää tätä kaikilta toimijoilta. Suhtaudumme ennakkoluulottamasti uuteen ja tarjoamme raikkaita näkökulmia eri haasteisiin. Pitkä kokemuksemme antaa tukea hankkeen eri vaiheissa, jolloin muutokset voidaan hallita yhdessä.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on olennainen osa toimistomme osaamista. Tämä mahdollistaa tilojen käyttäjän yksilöllisen huomioimisen, tarvittavien lähtötietojen kartoittamisen, havainnoillistamisen sekä toteutuksen varmistamisen.

Konseptisuunnittelu

Hankkeessa kaikki lähtee onnistuneesta konseptisuunnittelusta. Kokemuksemme kautta pystymme keskittymään suunnitelussa olennaiseen ja tekemään yhteistyössä kokonaisuudesta toimivan. Meillä on työkalut laajojen kokonaisuuksien havainnollistamiseen sekä erilaisten tarkastelujen numeraaliseen varmistamiseen.

Tietomallinnus

Olemme tietomallintamisen edelläkävijöitä Suomessa. Olemme panostaneet tähän jo vuosituhannen alusta ja se näkyy työskentelypolussamme. Tietomallintaminen ei ole meille pelkkä lause, me hoidamme myös hankkeiden tietomallikoordinoinnin. Tietomallintaminen on avainasemassa monipuolisten hankkeiden muutosten hallinnassa.

Virtuaaliympäristöt

Virtuaalimallit ovat meille vain yksi osa tietomallinnusosaamistamme. Meidän suunnittelemissa hankkeissa projekti on koettavissa jo suunnitteluvaiheessa, ilman erillisiä VR-projekteja. Olemme tässä edelläkävijöitä suunnittelijoina ja kerromme mielellämme lisää.

Meillä on tarjota myös tilat hankkeesi esittelemiseen toimistollamme, olet tervetullut tutustumaan!