Laguuni

Vesiurheilukeskus Laguuni oli meille erittäin mielenkiintoinen suunnittelutehtävä: nopeasti kasvava urheilumuoto etsi uutta paikkaa toiminnalleen. Haasteena oli suunnitella laajennettavissa oleva konsepti, joka pystytään toteuttamaan tyylikkäästi tuleviin tarpeisiin. Konsepti syntyi yhteistyössä tilaajan kanssa ja merikontit olivat luonteva vaihtoehto kelluvalle toiminnalle. Kaupunkikuvallisesti kyse on positiivisesta trendistä, jolla pääkaupunkiseudun merenrantoja otetaan aktiiviseen urbaaniin käyttöön.

Kelluvassa laiturirakennelmassa sijaitsee kahvila, vuokraus- ja säilytystilat sekä pukeutumistilat. Konttien katoille on sijoitettu aurinkokennot ympäristöystävällisen energian tuottamiseksi.

Tässä vaiheessa suunnitelmista on toteutettu vasta osa ja odotamme innolla jatkosuunnitelmien toteutusta!


Espoo, 2017
Pääsuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisustussuunnittelu

Tilaaja
Vesiurheilukeskus Laguuni Oy

Bruttoala
250m²

Valokuvat GUT / Suvi Kesäläinen

Projektin aikajana
Finavia, kilpailuehdotus

Seuraava projekti