Kauppakeskus ITIS

Uudistushankkeen yhteydessä pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen ilmetä on kohennettu ja nykyisten seinien sisälle on luotu uutta liiketilaa noin 11 000 neliön verran. Bulevardin käyttävän 2.kerroksen toimivuutta on parannettu leventämällä siltoja ja tekemällä niistä kohtaamispaikkoja. Käytäväalueille on rakennettu uusia kioskityylisiä myymälöitä, ja eri puolille kauppakeskusta on perustettu sesonkisidonnaisia pop up -tiloja, joita keskuksen ulkopuolisetkin yritykset voivat vuokrata käyttöönsä. Remontin yhteydessä Stockmann sijoitettiin uusiin tiloihin Piazzalle kauppakeskuksen itäpäähän. Wereldhave Finlandin toimistotiloille tehtiin peruskorjaus ja uusi sisustus.


Helsinki, 2014
Pääsuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisustussuunnittelu, vuokralaissuunnittelu

Tilaaja
Wereldhave Finland Ltd.

Bruttoala
190 000 m²

Projektin aikajana
Kauppakeskus Matkus

Seuraava projekti