Citycon

 

Cityconin pääkonttori muutti pienempiin tiloihin, joihin haluttiin istuttaa vanhasta toimistosta tuttu tilaohjelma. Kirjaimellisesti tiukkojen raamien sisällä onnistuttiin kuitenkin luomaan viihtyisä ja tilan tuntua lisäävä konsepti. Lopputulos on lämmintunnelmainen, toimiva ja kokoaan suuremmalta vaikuttava työympäristö, jossa neliöiden vähentymistä ei tarvitse harmitella.


Espoo, 2020
Pääsuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisustussuunnittelu, opastesuunnittelu

Tilaaja
Citycon Finland Oy

Muutosala
1056 m²

Valokuvat
Gut Studio, Suvi Kesäläinen

Projektin aikajana

Tilavan tuntuinen ja tarkasti jaettu

 

Toimiston sydän on keittiö, jonka toiselle puolelle jää työtilat, toiselle asiakasneuvottelutilat. Layout-suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota tilojen jakautumiseen puolijulkiseen neuvottelualueeseen ja yksityiseen työpistealueeseen. Tilat eivät sekoitu ja asikkaiden kulku neuvotteluvyöhykkeelle tapahtuu hallitusti vastaanoton kautta, mikä osoittautui koronavuonna kullanarvoiseksi ratkaisuksi. Tilan tuntua lisättiin suoria linjoja ja avaria näkymiä korostamalla. Kohdissa, joissa näkyvyyttä oli syytä peittää, se tehtiin mahdollisimman kevyesti.

Yhteinen kahvilatila saadaan jaettua tarpeen mukaan myös yksityisemmiksi sopeiksi.

Asuntosäätiö

Seuraava projekti